Twitter: Populariteit of invloedrijk?

In tegenstelling tot wat ik ben gewend via mijn eigen blog kon ik na mijn eerste post op Molblog blij zijn met ruim 16.000 views. Gekscherend merkte iemand op dat mijn invloed door dit platform wel sterk moest zijn toegenomen. Uiteraard alles behalve dat is het geval maar het zet je aan het denken: Neemt je invloed door een platform toe? Bestaan er op een populair platform als Twitter eigenlijk invloedrijke personen? Of, hoe word je het?

Lees het volledige bericht op Molblog

Waardeer je mijn werk? Ondersteun me en maak zo nog meer mogelijk

Een deel van mijn werk als freelance journalist en schrijver is op eigen initiatief en zonder opdrachtgever. Wil je me daarin steunen, dan kan dat met een donatie.

Ook interessant

It seems we can't find what you're looking for.
Scroll naar top