Freelancer zoekt redactie zonder geld. Wordt graag uitbetaald in feedback.

Het nieuwe jaar vraagt om een nieuwe investering. Gezocht: een (online) redactie waarvoor ik iedere maand één of meerdere artikelen mag schrijven die mij buiten de eigen kaders doen kijken. Ik wil me ontwikkelen en word daarom graag uitbetaald in feedback. Mail of bel me op 06-14738318.

Omschrijving

Het afgelopen jaar heb ik onder andere voor Sprout en Emerce veel geschreven over online ontwikkelingen en aanverwante onderwerpen. Voor het aankomende jaar zoek ik een extra uitdaging.

  • Ik zoek: een redactie die een gemotiveerde startend journalist wil uitdagen; die mij, bijvoorbeeld, maandelijks vraagt over een nieuw onderwerp te schrijven; geen geld heeft maar mij wel wil voorzien van feedback.
  • Zie: Selectie van artikelen

Geïnteresseerd? Mail of bel me op 06-14738318.

 

Waardeer je mijn werk? Ondersteun me en maak zo nog meer mogelijk

Een deel van mijn werk als freelance journalist en schrijver is op eigen initiatief en zonder opdrachtgever. Wil je me daarin steunen, dan kan dat met een donatie.

Ook interessant

It seems we can't find what you're looking for.
Scroll naar top