Feliciteert hoofdsponsor FC Twente de verkeerde?

De hoofdsponsoren Aegon en Arke waren goed voorbereid op het kampioenschap van de Amsterdammers of Tukkers. Waar hoofdsponsor van Ajax, Aegon, handig inspeelt op het kampioenschap plaatst Arke een advertentie waarin het de winnaar feliciteert.In De Telegraaf van vandaag was een opmerkelijke paginagrote advertentie te zien waarin Arke de winnaar van de schaal feliciteert. Zo te zien wordt Denny Landzaat besprongen en bejubeld om zijn magistrale kopbal in het dak van het doel. Helaas bevond het doel zich aan de verkeerde zijde van het veld.

De kop “Eerlijk zullen we alles delen” roept wat vraagtekens op. Feliciteren ze onterecht of interpreteren we het verkeerd? Persoonlijk denk ik het laatste echter is de gekozen foto discutabel. Een ramp is het zeker niet te noemen, slordig is het wel.

Update AD.nl: ‘We moesten vrijdag twee advertenties inleveren’, zegt Simone van den Berk, woordvoerster van Arke tegen AD.nl. ‘Eén voor als Twente kampioen zou worden, één als Ajax met de titel aan de haal zou gaan.’

‘Achteraf gezien hadden we Ajax niet ‘de landskampioen’ moeten aanduiden, maar gewoon als Ajax. Dan was er geen verwarring ontstaan. We hebben een verkeerde inschatting gemaakt.’

Waardeer je mijn werk? Ondersteun me en maak zo nog meer mogelijk

Een deel van mijn werk als freelance journalist en schrijver is op eigen initiatief en zonder opdrachtgever. Wil je me daarin steunen, dan kan dat met een donatie.

Ook interessant

It seems we can't find what you're looking for.
Scroll naar top